Prano pagesat me UPay.

Shtojini vlerë biznesit tuaj.
E ardhmja paguan me UPay.

Zbulo më shumë
Phone Phone

Zbuloni si mund të përfitojë biznesi juaj
duke përdorur UPay

UPay ofron një gamë të gjerë avantazhesh për të gjithë përdoruesit,
si një portofol dixhital me të cilin kryen çdo lloj pagese.
Screen

Jeni një e-commerce? Prano pagesa online

 • Mundësi integrimi të pagesës në webfaqen tuaj e-commerce
 • Komisione të përshtatshme
 • Fondet menjëherë në llogarinë tuaj
 • Menaxhim i transaksioneve në kohë reale
 • Njoftim i menjëhershëm për çdo transaksion
 • Vizibilitet i tregtarit te klientët e UPay

Screen

QR Kod për çdo pagesë
Pagesa me QR Kod në pikën e shitjes


Screen

Pagesa URL link
të veçanta për çdo klient

Screen

UPay POS - Terminali i pagesave në celularin tuaj

 • Pagesa Online apo Cash sipas kërkesës së klientit
 • Llogari për çdo përdorues të POS në biznesin tënd
 • Raporte për transaksionet në kohë reale
 • Shërbim më i mirë ndaj klientit
 • Zero komision për instalim dhe mirëmbajtje
 • Shërbim 24/7

Screen

Ofro mundësinë e pagesës me QR Kod
Klienti skanon faturën e fiskalizuar


Screen

700+ agjenci fizike
për të arkëtuar pagesa cash

Phone
Card

Çfarë ofrohet për biznesin tuaj?

Me mundësitë e ndryshme të integrimit që ofron, UPay mund të vendoset në përdorim të biznesit tuaj thuajse menjëherë. Nuk ka rëndësi nëse keni një sistem teknologjik të zhvilluar apo thjesht doni të nisni menjëherë të pranoni pagesa nëpërmjet UPay. Ne kemi menduar për të gjitha zgjidhjet!

Icon

Fast Onboard

Hapni menjëherë një llogari dhe pranoni direkt pagesa.

Icon

Transaksione të sigurta

Teknologji e re me standartet më të larta të sigurisë.

Icon

Pagesa të menjëhershme

Pagesa e klientit kalon menjëherë në llogarinë tuaj.

Icon

Paratë cash në arkën tuaj

Ju mund t'i tërhiqni fondet tuaja në çdo kohë cash.

Icon

Komisione të ulëta

Komisionet minimale për të mbështetur modelin e biznesit.

Icon

Statistika

Dashboard me përmbledhje të veprimeve tuaja në kohë reale.

Sa lehtë paguhet me UPay POS?

Screen
Screen
Screen
Screen
Screen
Screen
Screen
Screen
Screen
Screen

1. Shkruaj vlerën

Shkruaj shumën që duhet të paguajë klienti, p.sh. në këtë rast, klienti do të faturohet me 20.00 lek.

2. Tregoji klientit QR e gjeneruar

Paraqiti klientit ekranin ku është shfaqur QR. Duke e skanuar me aplikacionin e tij UPay, klienti mund ta paguajë menjëherë.

3. Pagesa u krye

Kaq e lehtë. Paratë janë në llogarinë tuaj UPay. Dëshironi të shikoni historikun e transkasioneve?

Pagesa ruhet në historik

Çdo lëvizje (hyrje/dale) e parave në llogarinë tuaj, ruhet në historik dhe mund të ndiqet në kohë reale nga kudo ju ndodheni.

Shifrat që na prezantojnë
Me mbi 120.000 transaksione, UPay tashmë po transformon banking-un dixhital.

24/7
Ndihmë për bizneset dhe klientët
40.000
Klientë potencial për biznesin tuaj
200+
Biznese të regjistruara

Njihuni me biznese të ngjashme që përdorin UPay

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ipsum odio, bibendum ornare mi at, efficitur urna. Sit pretium aliquam tempor, orci dolor sed maecenas.

Gjejevete.al përdor UPay në disa mënyra: 1 - Si procesues pagesash online nga faqja e-commerce 2 - Për të faturuar klientët në distancë me URL link 3 - Ofron pagesa on delivery nëpërmjet korrierit, duke skanuar QR code në UPay POS të korrierit, Etc.

Në Albagame klientët mund të përdorin UPay në disa mënyra kur kryejnë blerje si: 1 - Pagesa online duke përdorur UPay, 2 - Pagesa në agjencitë UnionNet - Western Union me UPay QR Code, 3 - Në dyqanet fizike duke skanuar QR Code në banak, etc.

Bra Kafe Ajsi e përdor UPay POS për të pranuar pagesa nga klientet në dy menyra: 1 - Nëpërmjet skanimit të fatures së fiskalizuar që lëshohet nga kasa fiskale dhe 2 - Pagesa duke përdorur aplikacionin mobile për kamarierët.

Në Myticket, klientet mund të blejnë bileta online duke përdorur platformën e-commerce myticket.al. Klienti mund të zgjedhë të paguajë me Upay krahas mënyrave të tjera të pagesave bankare.

Me UPay, anëtarët tanë mund të paguajnë kuotën e anëtarësisë shpejt dhe thjesht, sipas planit të tyre të anëtarësimit. Procesi kryhet online, në pak minuta. Duke qenë se jemi pjesë e disa prej organizatave më të njohura ndërkombëtare të industrisë së automjeteve, ky instrument na pozicionon në të njëjtin nivel si partnerët tanë në botë.

Duke qenë një pionier në krijimin e Menusë Digjitale për instustrinë HoReCa, ne u bashkuam me UPay për të plotësuar paketën për bizneset në këtë sektor. Bashkëpunimi ynë gjeneron një sinergji për partnerët tanë që pranojnë pagesa me UPay.

Ne tek MEVA jemi të fokusuar në kënaqësinë e klientëve tanë. Prandaj, ne përpiqemi t’i bëjmë ata të lumtur ndërsa na vizitojnë. Krijimi i produkteve të reja është pjesë e përditshmërisë sonë, pasi novacioni ështe një ndër vlerat tona. Duke ju dhënë mundësinë klientëve të paguajnë me UPay, ne ndihemi krenarë t’i ofrojmë atyre lehtësinë e pagesës direkt nga telefoni si për blerjet online ashtu edhe për ato në dyqanin tonë.

Sky Video ka filluar së fundi të pranojë pagesa me UPay. Ne kemi thjeshtuar procesin e blerjes për të gjithë, duke iu dhënë mundësinë e pagesës me celular për të gjitha blerjet në dyqan, ose online. Klientët mund të paguajnë edhe “cash” në çdo pikë Unionnet – Western Union kudo në Shqipëri.

Që nga prezantimi i pagesave tona me QR Kod vitin që shkoi, ne kemi vënë re një rritje konstante në pagesat e kryera më UPay. Klientët e kanë të thjeshtë të paguajnë direkt me celular, si për pakot nga jashtë ardhur me UPS, ashtu edhe për ato brenda vendit dorëzuar me Albanian Courier.

Nunc senectus leo vel venenatis accumsan vestibulum sollicitudin amet porttitor. Nisl bibendum nulla tincidunt eu enim ornare dictumst sit amet. Dictum pretium dolor tincidunt egestas eget nunc.

Keni pyetje?
Pyetjet e Shpeshta

UPay ofron shumë mundësi integrimi. Dëshironi të lini një takim apo të flisni?

Keni pyetje?

  Telefono tani

Keni pyetje?

Dërgo email

Po hapja e një llogarie dhe mirëmbajtja është falas.

Mjafton të verifikoni të dhënat tuaja.

Po. Ju mund ti tërhiqni paratë cash në çdo kohë në çdo agjenci UnionNet-Western Union.

Paraqituni në agjencinë më të afërt.

Po, ju mund të përdorni UPay pa e integruar në e-commerce. Mjafton t'i dërgoni klientit tuaj një link për pagesë i cili gjenerohet nga UPay.

Klientët mund të paguajnë nëpërmjet llogarisë së tyre UPay ose mund të paguajnë cash në çdo agjneci Unionnet-Western Union.

Po, edhe ju mund të transferoni fonde drejt klientëve tuaj.

Po,ju mund të transferoni fonde nga llogaria juaj UPay në cdo bankë të nivelit të dytë në Shqipëri.

Lart